روانشناسی چه تاثیراتی در زندگی انسان دارد

روانشناسی علمی است بر اساس رفتار و ذهن انسان . مهارت هایی مانند ، مهارت های ارتباطی با دیگران و در جامعه ، مهارت های ابراز وجود و مهارت هایی مرتبط با اعتماد به نفس جزو پایه و اساس این علم هستند . کنترل زبان بدن یکی از بهترین راهکار های روانشناسی میباشد . زیرا محققان با تحقیقاتی که در این حوزه انجام داده اند به این نتیجه رسیده اند که ، از حرکات و رفتار هر فرد میتوان فهمید که در ذهن او چه میگذرد . مورد با اهمیت دیگر در بالا رفتن احساس خوش ، مهارت های ارتباطی هستند که تاثیر بسزایی در کسب و جذب نظرات مثبت دیگران به خود را دارد . 

بهترین_روانشناس

روانشاسی در زندگی شخصی افراد 

همه ی ما در زندگی روزمره ی خود به دنبال رسیدن به رفاه و کمال هستیم که تا یک زندگی ایده آل داشته باشیم . فاکتور های مانند شادی ، خوشبختی ، موفقیت ، سلامت جسمانی و روحی ، ثروت ، جایگاه اجتماعی و مقبولیت فرد در بین دیگران ، همه ی اینها جز مواردی هستند که اکثر افراد به دنبال رسیدن به آنها در زندگی خود هستند . یکی از بهترین راه ها برای رسیدن به این فاکتور ، علم روانشناسی است ، علم روانشناسی میتواند شما را به این عوامل برساند ، اما به شرطی که به سراغ یک روانشناس خوب بروید . برای مثال یکی از موارد مورد اهمیت علم روانشناسی این است که ، شما هنگامی که برای مصاحبه کاری برای استخدام به شرکتی در خواست میدهید و درخواست شما پذیرفته میشود ، علاوه بر مهارت ها و دانش کافی آن کار ، بسیار مهم است که شما از نظر روحیه و ، نحوه برخورد ، نحوه ی نشستن و نحوه ی صحبت کردن نیز آمادگی لازم برای آن کار را داشته باشید و همه اینها لازمه دانستن علم روانشناسی است ، شما اگر این علم را بخوبی نشناسید ، حتی با داشتن صلاحیت کامل برای یک کار و یا غیره ، احتمال شکست خوردنتان بالاست . فاکتور هایی که در بالا به آنها اشاره کردم و  ده ها مورد دیگر در جلب نظر دیگران نقش تعیین کننده ای دارد .

 

ویژگی های یک روانشناس خوب 

روانشناسی به عنوان یک رشته دانشگاهی به صورت تخصصی در دانشگاه ها به دلیل حائز اهمیت بودن این علم ، تدریس میشود ، و در جامعه روانشناسان از جایگاه بالای اجتماعی برخوردار اند اما یک روانشناس خوب ، روانشناسی است که بتواند مباحث تئوری که در دانشگاه تدریس شده را به عمل برساند ، زیرا این مباحث یک سری بدیهیات هستند اما نکته ی مهم عملی کردن این مباحث در فرد مورد نظر میباشد . بهترین روانشناس ، روانشناسی است که تمام تیپ های شخصیتی را بشناسد و نحوه ی برخورد و رفتار او با مراجعه کننده دقیقا طبق همان تیپ شخصیتی میباشد . روانشناس با کمک از همین ویژگی ها و دانش خود میتواند افراد را به خوبی بشناسد و همان تیپ شخصیتی مورد نظر فرد را در هنگام ارتباط با او بکار بگیرد . برای همین روانشناسی که بتواند افراد را به اندازه کافی درک کند و با آنها رفتار متناسب داشته باشد ، میتواند در روانکاوی و بهود وضعیت روحی افراد به آنها کمک کند . 

درمان مشکلات روحی و روانی 

یکی از لازمه ها و مهم ترین ویژگی های یک روانشناس ، رازدار و امین بودن در ارتباط با افرادی که به او مراجعه میکنند میباشد .این موضوع برای مراجعه کننده یک بستر مورد اطمینان و اعتماد ایجاد میکند تا بتواند مشکلات خود را به صورت کامل به روانشناس خود ارئه دهد . اطلاعاتی که مراجعه کننده در اختیار روانشناس خود قرار میدهد به همراه بررسی های تخصصی که شاید خود مراجعه کننده از آنها بی اطلاع باشد به روانشناس کمک خواهد کرد که مشکل فرد را برطرف کند . پس از اینکه مشکل فرد شناسای شد ، مرحله ی بعد این است که ، که روانشناس به فرد بفهماند که او این مشکل مورد نظر را دارد و باید آن درمان شود . نکته ی مهم این است که روش درمان همه ی افراد یکسان نیست و در موارد بسیاری تعیین روش درمان دخیل هستند . 

چرا روانشناسی از حساسیت بالای برخوردار است 

علم روانشناسی میتواند زندگی افراد تحت تاثیر قرار دهد ، راهکار هایی که روانشناس به فرد میدهد مسیر زندگی افراد را تغییر میدهد . نکته ی مهم این است که روانشناس در هنگام بررسی مشکلات فرد ، به این توجه کند که اگر او در این جایگاه قرار داشت ، چه کاری انجام میداد، روانشناس میتواند با پاسخ به این سوال راهنمایی مناسبی را به مراجعه کننده بدهد . همچنین یکی از حساسیت های این شغل این است ، در شرایطی شما با فردی مواجه هستید که در لبه ی پرتگاه زندگی خود قرار دارد و  این مورد حساسیت کار را بالا میبرد زیرا ممکن است زندگی شخصی فرد به جلسات و صحبت های روانشناس ، بستگی دارد .

 مشکلات در روانشاسی 

یکی از مواردی که در روانشناسی ایجاد میشود این است که در روانشناسی سردگمی های زیادی است ، اما متعسفانه این تفکرات غلط در مورد روانشناسی تا حدود زیادی به خاطر تصورات غلطی است که از روانشناسان در جامعه به وجود آمده است و نکته ی دیگر این است که شاخه های برای افرادی که دارای مدرک روانشناسی هستند بسیار زیاد و متنوع است . روانشناسان در حوزه های متوعی کار میکنند و مهم نیست که آنها کجا کار میکنند ، هدف اصلی آنها توصیف و توضیح و پیش بینی رفتار افراد تاثیرگذاری رفتار آنها در ایجاد محل های کار سالم تر و ... است . 

تاریخچه روانشناسی 

روانشناسی در ابتدا از فلسفه و روانشناسی به وجود آمده است که مباحث مربوط به این حوزه به زمان یونان باستان یعنی ارسطو و سقراط بر میگردد اما ظهور روانشناسی به عنوان یک علم و حوزه ی مطالعاتی مستقل و جداگانه به سال 1879 ، زمانی که Wilhelm Wundt اولین آزمایشگاه روانشناسی خود را در لایپزیگ (Leipzig)، آلمان تأسیس کرد ، برمیگردد . در طول تاریخ روانشناسی مکتب های فکری مختلفی برای توصیف رفتار مردم شکل گرفته اند که در مدت هایی به عنوان یک راهکار بر علم روانشناسی برتری داشته اند برای مثال از مکتب های مهم تفکر روانشناسی میتوان به ساختارگرایی ، عمل گرایی ، روانکاوی ، و رفتارگرایی  و ... اشاره کرد  .

مشاوره و روانشناسی خانواده 

اولین و مهم ترین اجتماعی که هر فرد در بدو تولد در آن قرار میگیرد ، خانواده است ، و بسیاری از باور ها و ، افکار و رفتار افراد در همین محیط شکل میگیرد و هر فرد رفته رفته با بالا رفتن سن خود به فکر تشکیل خانواده می افتد پس به این نتیجه رسیدیم که از زمان کودکی تا پایان عمرمان با خانواده سر و کار داریم ، با توجه اینکه ما همواره با خانواده در ارتباط و روزانه با آن درگیر هستیم ، بخاطر شرایط روحی و روانی شخصی و مشکلات دیگر ممکن است ، که کانون خانواده را از نظر رفتاری مورد خطر قرار دهیم در این شرایط باید به یک روانشناس خانواده مراجعه کنید تا مشکل شما را بررسی کرده و آن را در خانواده برطرف کنید .